Regionální kuchařka : všechny chutě Čech, Moravy a Slezska /
Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku "trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé", proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních Čechách mohlo másla pořádně zakrajovat. Každý tuzemský regi...
Main Author: | Pospěchová, Petra, 1978- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Smart Press,
2013
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Žamberk
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421880081189 | 81189 | 641.5 | (neuvedeno) | Available | 18x |