Regionální kuchařka : všechny chutě Čech, Moravy a Slezska /

Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku "trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé", proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních Čechách mohlo másla pořádně zakrajovat. Každý tuzemský regi...

Full description

Main Author: Pospěchová, Petra, 1978-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Smart Press, 2013
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Žamberk

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
421880081189 81189 641.5 (neuvedeno) Available 18x