Klenoty klasické evropské kuchyně /

Nejobsáhlejší kuchařská kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv." krok za krokem" nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží...

Celý popis

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production s.r.o., 2013
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Žamberk

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421880085948 85948 641.5 (neuvedeno) Dostupné 6x