Veganská kuchyně : vše co potřebujete vědět o rostlinné stravě a veganském životním stylu /
Informace pro všechny, kteří se chystají přejít na rostlinnou stravu (z důvodu zdraví nebo kvůli zvířatům). Zdravé a chutné recepty plné zeleniny.
Hlavní autor: | Newman, Joni-Marie |
---|---|
Další autoři: | Adams, Gerrie Lynn, Čapková, Lenka Marie, Steen, Celine |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02474nam a2200541 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 43555 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20200420132010.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 150506s2015 xr a e f 001 0 cze | ||
020 | |a 9788073703578 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
044 | |a xr |c CZ | ||
080 | |a 641.564:613.26 |2 MRF | ||
080 | |a 613.261 |2 MRF | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Newman, Joni-Marie |7 ola2013755431 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Going vegan. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Veganská kuchyně : |b vše co potřebujete vědět o rostlinné stravě a veganském životním stylu / |c Joni Marie Newman a Gerrie Lynn Adams ; z anglického originálu Going vegan přeložila Lenka Marie Čapková ; fotografie Celine Steen |
250 | |a Vydání první | ||
264 | |a ? |b Synergie Publishing SE |c 2014 | ||
300 | |a 176 stran : |b barevné ilustrace ; |c 26 cm | ||
336 | |2 rdacontent |b txt |a text | ||
337 | |2 rdamedia |b n |a bez média | ||
338 | |2 rdacarrier |b nc |a svazek | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | |a Informace pro všechny, kteří se chystají přejít na rostlinnou stravu (z důvodu zdraví nebo kvůli zvířatům). Zdravé a chutné recepty plné zeleniny. | ||
520 | |a Kuchařka zdravých pokrmů, v některých receptech bez přidaného cukru, oleje a soli. Celkové množství kalorií je podobné jako u masových jídel, ale obsah živin na kalorie je mnohem vyšší. Údaje o kaloriích nejsou uvedeny, u dobře promyšlené rostlinné stravy potřeba počítání kalorií téměř zmizí. Jídla zajišťují potřebné množství tuků, sacharidů i proteinů přirozeným způsobem. | ||
650 | 0 | 7 | |a veganská jídla |7 ph772376 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a veganství |7 ph802704 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zdravá výživa |7 ph127589 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a vegan meals |
650 | 0 | 9 | |a veganism |
650 | 0 | 9 | |a healthy eating |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 9 | |a handbooks and manuals | |
655 | 9 | |a cookbooks | |
700 | 1 | |a Adams, Gerrie Lynn |7 hka2015873760 |4 aut | |
700 | 1 | |a Čapková, Lenka Marie |7 hka2015873762 |4 trl | |
700 | 1 | |a Steen, Celine |7 ola2013755433 |4 pht | |
910 | |a UOG510 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 43555 | ||
993 | |0 0 |1 421880089780 |2 ddc |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 55128 |c 89780 |d 2020-04-20 |f DOSP |g 641.5 |h 69.00 |l DOSP |m 3 |r 2023-10-04 |s 2023-09-05 |t 5 |w 2020-04-20 |y KN |z NF |