Česká kuchyně - lehká a elegantní /

Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku - nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Nakladatelská anotace....

Celý popis

Hlavní autor: Svatek, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2015
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Žamberk

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421880086443 86443 641.5 (neuvedeno) Dostupné 12x