Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

Základní principy stravování, přehled jednotlivých složek výživy a jejich úkol v lidském organismu. 40 nejoblíbenějších receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.

Hlavní autor: Fourová, Karolína
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Žamberk

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421880091220 91220 641.5 Naučná literatura Vypůjčeno
do: 11. 4. 2024
16x