Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

Základní principy stravování, přehled jednotlivých složek výživy a jejich úkol v lidském organismu. 40 nejoblíbenějších receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.

Hlavní autor: Fourová, Karolína
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Základní principy stravování, přehled jednotlivých složek výživy a jejich úkol v lidském organismu. 40 nejoblíbenějších receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.
Popis jednotky: Údaj o vydání je chybný, správně má být: Vydání druhé
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 198 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN: 9788024271576