Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Základní principy stravování, přehled jednotlivých složek výživy a jejich úkol v lidském organismu. 40 nejoblíbenějších receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.
Hlavní autor: | Fourová, Karolína |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Základní principy stravování, přehled jednotlivých složek výživy a jejich úkol v lidském organismu. 40 nejoblíbenějších receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin. |
---|---|
Popis jednotky: |
Údaj o vydání je chybný, správně má být: Vydání druhé Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
198 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
ISBN: |
9788024271576 |